20. dubna 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Musa zpět v sestavě! Škoda čistého štítu, smutnil po Zbrojovce

Na podzim patřil ke klíčovým jménům MFK Vyškov, na jaře si ovšem musel na svoji šanci počkat déle. Právě proti Zbrojovce však zaznamenal první start po dlouhé době Ramathan Musa, který dopomohl k bodu ze šlágru FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Jak viděl nejen svůj výkon a co zapříčinilo, že nemohl nastoupit již dříve?

„Vybojovali jsme aspoň bod, nicméně potřebovali jsme je všechny,” ohlížel se za výsledkem 1:1 se Zbrojovkou Brno obránce Ramathan Musa. Ten vytvořil v utkání stoperské duo s Bartem Straalmanem, které drtivou většinou ofenzivních akcí zažehnalo.

„Úplně bezchybný výkon to nebyl, přece jen jsme v zápase inkasovali. Kdybychom udrželi čistý štít, bylo by to nejlepší,” podotkl vytáhlý člen ze zadních řad mužstva. Jedinou branku dostal MFK v 78. minutě po skrumáži, z níž těžil skórující Denis Alijagić.

Je však potřeba připomenout, že šlo o Musův první soutěžní start na jaře. „Po návratu do Vyškova jsem trochu bojoval s fyzičkou. Snažil jsem se tak naplno pracovat, zesílit a získat potřebnou kondici, abych mohl hrát utkání,” přiblížil.

Kompletní rozhovor s dvaadvacetiletým fotbalistou MFK, v němž mimo jiné zmiňuje super podporu fanoušků, sledujte ve videu níže.


Více
Více
Více
Více