26. července 2022, Kryštof Severa

Karel Jaroš míří na hostování do Blanska, Ladislav Hanuš přestupuje do Moravské Slavie

Hned dvojice hráčů opouští vyškovský klub. Karel Jaroš bude v sezóně 2022/23 hostovat ve třetiligovém Blansku, kde bude sbírat herní praxi. Na přestup do Moravské Slavie odchází Ladislav Hanuš, který v dresu Vyškova působil od roku 2019.

Soupisku Vyškova opouští Karel Jaroš. Dvadvacetiletý záložník působí v dresu Vyškova od roku 2013 a v posledních čtyřech sezónách působil ve vyškovském áčku. Vinou zranění a koronavirové pandemie však odehrá za Vyškov jen 28 zápasů, ve kterých nasázel tři branky. Zvýšit herní praxi si tak může v třetiligovém Blansku, ve kterém bude následující sezónu hostovat.

„Karel se v loňské zranil hned v prvním kole na Dukle a pak mu trvalo se dostat do zdravotní pohody. Navíc se mu do toho zamotala i složitá rodinná situace. Takže je pro něj hostování ideální možností dostat se zpět do herní pohody,“ říká na transfer vyškovského záložníka generální manažer Zbyněk Zbořil.

V dresu Vyškova se už neukáže ani Ladislav Hanuš. Majitel téměř stovky třetiligových startů v loňském ročníku nasbíral sedm startů ve druhé lize, ve kterých získal jednu žlutou kartu. Ve Vyškově působil od sezóny 2019/20 a dokázal nastřílet tři branky. Další už za Vyškov nepřidá. Jeho dalším působištěm bude Moravská Slavie. Za odvedené služby mu však patří velký dík.

Více
Více
Více
Více